Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ceremóniamester Balatonfüred

Ceremóniamester Balatonfüred

Balatonfüredi ceremóniamester maradandóan csodálatos eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a kedveseddel, de az egész násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

 

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a jó ceremóniamester abban tűnik ki, hogy jól tudja, hogyan tudja jókedvre deríteni az embereket oly módon, hogy ne fulladjon unalomba a lagzi, és ha a helyzet úgy kívánja, kész eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja koordinálni és szervezni a bulit, hogy ne váljon főszereplővé. Ha igény merül fel kommunikál a szolgáltatókkal, és kézben tartja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt ütemterv mintájára.

Szükséges egyfajta rátermettség ahhoz, hogy hogyan tudtok leginkább egymással foglalkozni oly módon, hogy a buli szervezési részét megbízható, bohókás, ízléses módon leveszi a vállatokról egy tehetséges ember.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Balatonfüred

A tehetséges ceremóniamester nem egyszerűen gáláns a násznéppel, hanem figyelmes is, többnyire megérzi, és tudja, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor okosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert fáradnak a résztvevők, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a pohárköszöntőket, hogy ne legyenek egysíkúak a rokonok és barátok számára.

Célom az, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon sikerüljön, és a buli végén elmondhassátok, hogy ez volt mindeddig életetek leggyönyörűbb eseménye!

Mindezek előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjelek titeket, és részletesebben beavassatok a terveitekbe. Felállítunk egy kitűzött programtervet, illetve forgatókönyvet (többek között: koszorúslányok létszáma, szülőköszöntő ajándékok, pohárköszöntő stb.…).

Az esküvő és a mulatság lebonyolításán túl rengeteg kapcsolatra tettem szert a legjobb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, és mindenekelőtt a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok említeni az elvárásaitoknak megfelelően remek esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges fotósokat, és további szolgáltatókat. Ilyen módon segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül temérdek egyéb feladatban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a sokak által megszokott rigmusokkal, néha figyelemfelkeltő módon próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester inkább a mai elvárásoknak megfelelően, elegánsan, sok megbízásnál sok-sok előkészítéssel mozdítja elő a rendezvény zökkenőmentességét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Rejtett, ugyanakkor a gördülékenység szempontjából meghatározó jelentőségű lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: jelzem nekik, ha hozhatják majd a levest, illetve jelzem a személyzetnek, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb dalokra lenne szükség, esetleg ha túlságosan elnyúlt egy-egy táncos rész, és fásulni kezdenek a meghívottak.

A legjobb ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

 • akármelyik pillanatban ott van, ahol szükség van rá
 • úgyszólván barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
 • mindig a tőle telhető maximumot igyekszik nyújtani szakmailag és emberileg éppúgy
 • jó hangulatot teremt
 • az esküvő energikus műsorvezetője
 • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud válni
 • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
 • a személyes megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, fejből tudja a menetrendet
 • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
 • szellemes a humora
 • van benne valami plusz, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
 • feltalálja magát nem várt helyzetekben
 • kitűnően érzi az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint a “túlszervezett”, betartandó ütemterv pontokkal teletűzdelt buli között
 • időben észreveszi a kellemetlenséggel járó szituációkat, és egyúttal megoldást is kínál
 • nem trükközik utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva transzparens módon beszél a ceremóniamesteri árak kapcsán
 • ő jelenik meg a lagzin, és nem valamelyik munkatársát közvetíti maga helyett
 • az esküvőtök biztos sikerének biztosítéka!

ceremóniamester műsorvezető Balatonfüred Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Balatonfüredi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, valamennyi igényeteknek megfelel, ugyanis nem csak egy szolgáltató lesz a többi közül, de sok esetben az esküvő végére voltaképpen a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem kerülhetik el a figyelmem, így magabiztosan vezénylem le az esküvőtöket. Gyakran felmerülő kérdés, hogy ki a valóban jó ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes egyeztetés után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és leveszi a vállatokról a terhet az esküvőtökön.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű esemény, ezért egyáltalán nem mellékes, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Véleményem szerint a személyes egyeztetés alkalmával félreérthetetlen módon nyilvánvalóvá kell válnia, hogy mit tartalmaz a vállalási ár. Magam ellen beszélek, de jótanácsom az, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Ezen kívül a munkadíj csakis a kapott szolgáltatás minőségével együtt mond valamit, ebből eredően semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Minden esküvő más és más, éppen ezért személyre szabott árajánlatot adok számotokra, ami tételesen tartalmazza a közreműködésem elemeit, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Tekintve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, azt gondolom, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Jóllehet egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább feladata, míg a ceremóniamester magától értetődően főleg az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, én azt gondolom, hogy minimálisan annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri szerepének is eleget tesz. Ilyen módon az esküvőszervező folyamatosan elérhető! ceremóniamester mennyibe kerül Balatonfüred Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem csak ti, de a násznép tagjai is hosszú ideig örök élményként gondolnak vissza, valamint feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a Balatonfüredi ceremóniamesterrel kapcsolatos elképzeléseiteket a “Kapcsolat” menüpontban található kérdőív kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.ceremoniamester@gmail.com e-mail címre.