Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ceremóniamester Balatonkeresztúr

Ceremóniamester Balatonkeresztúr

Balatonkeresztúri ceremóniamester feledhetetlenül csodálatos ünnepléssé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a partnereddel, hanem az egész meghívott vendégsereggel együtt fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

 

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Eddigi tapasztalataim szerint a tehetséges ceremóniamester abban tűnik ki, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen lehet megnevettetni a társaságot oly módon, hogy ne legyen monoton az esküvőtök, és ha a szituáció úgy hozza, képes eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja irányítani és lebonyolítani az esküvőt, hogy a háttérben tudjon maradni. Ha igény merül fel beszél az ifjú párral, és vezényli az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv szerint.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy hogyan tudtok jobbára csak egymással foglalkozni oly módon, hogy az esküvő szervezési részét megbízható, jópofa, trendi módon leveszi a vállatokról egy tettre kész ember.

ceremóniamester árak Balatonkeresztúr

A rátermett ceremóniamester nem csak gáláns a meghívottakkal, hanem segítőkész is, szinte mindig észreveszi, és tudja, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert fáradnak a vendégek, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a szónoklatokat, hogy azok ne legyenek unalmasak a násznép számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon történjen, és az esküvő végén úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt idáig életetek legmaradandóbb történése!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerkedhessünk, és bővebben beavassatok a terveitekbe. Kialakítunk egy kitűzött ütemtervet, illetve forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: bevonulás, szülőköszöntő ajándékok, pohárköszöntő és még sorolhatnám…).

A szertartás és a buli lebonyolításán kívül sokéves tapasztalatom van a legjobb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, illetve különösképpen a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok javasolni az elvárásaitoknak megfelelően meghitt esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ennek révén segédkezni tudok nektek az esküvő megrendezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen túlmenően sok egyéb tennivalóban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a mindenki által megszokott rigmusokkal, olykor harsányan törekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester inkább a mai elvárásoknak megfelelően, trendi módon, esetenként rengeteg előkészítéssel mozdítja elő a rendezvény zökkenőmentességét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Rejtett, ennek ellenére lényeges lehet, hogy profi ceremóniamesterként segítem a felszolgálók munkáját: tudatom velük, ha jöhetnek a fogásokkal, illetve jelzem a személyzetnek, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb számokra lenne szükség, vagy éppen túl hosszú egy-egy táncos rész, és fáradni látszanak a meghívottak.

A legjobb ceremóniamester feladatai és ismérvei:

 • bármely pillanatban oda tud menni, ahol szükség van rá
 • félig-meddig barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
 • folyamatosan a tőle telhető maximumot igyekszik produkálni szakmailag és emberileg egyaránt
 • megnyerő stílusú
 • az esküvő lelkes házigazdája
 • tapasztalatainak hála ha kell, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
 • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az esküvőre
 • a személyes egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, kívülről tudja a menetrendet
 • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
 • szellemes a humora
 • van benne valami teljesen egyedi, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
 • feltalálja magát nem várt szituációkban
 • pontosan észleli a helyes arányt a tartalmas, valamint a “túlszervezett”, betartandó napirendi pontokkal teletűzdelt mulatság között
 • idejében megérzi a komplikált szituációkat, és egyszersmind megoldást is ajánl
 • nem dolgozik utólag felszámított munkadíj tételekkel, elejétől fogva egyszerű módon nyilatkozik a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
 • személyesen működik közre a bulin, és nem valamelyik “kollégáját” küldi
 • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

ceremóniamester műsorvezető Balatonkeresztúr Miért pont engem válasszatok? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Balatonkeresztúri ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, valamennyi igényeteknek megfelel, ugyanis nem csupán egy szolgáltató lesz a sok között, de sok esetben a nagy nap végére tulajdonképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal magabiztosan koordinálom a nagy napotokat. Sokszor megfogalmazott kérdés, hogy ki az igazán kitűnő ceremóniamester. Meglátásom szerint az az igazán jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes megbeszélés után, hiszen ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől a nagy napotokon.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő manapság milliós kiadással járó esemény, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Véleményem szerint a személyes egyeztetés alkalmával félreérthetetlen módon meg kell tudnotok, hogy milyen tevékenységeket tartalmaz a munkadíj. Magam ellen beszélek, de javaslom, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog eladósodni. Ezen túlmenően az ár csakis a nyújtott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ebből kifolyólag nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Az esküvők nagyon eltérőek, tehát egyénre kiszámolt árajánlatot készítek, és küldök a pároknak, ami részletekbe menően tartalmazza a feladataimat, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellé kell-e esküvőszervező? Mivel a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy kiváló ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a vendégekkel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyit a háttérmunkával. Noha a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább dolga, míg a ceremóniamester értelemszerűen főleg az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, saját magam úgy gondolom, hogy legalább annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyen módon az esküvőszervező szüntelenül rendelkezésre áll! ceremóniamester mennyibe kerül Balatonkeresztúr Ha olyan esküvőt szeretnétek, amire nem csak ti, de a násznép tagjai is sokáig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, illetve elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Balatonkeresztúri ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” pontban lévő űrlap kitöltésével, illetve a jakusmate.ceremoniamester@gmail.com e-mail címre.