Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ceremóniamester Balatonszemes

Ceremóniamester Balatonszemes

Balatonszemesi ceremóniamester maradandóan mesébe illő eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a partnereddel, hanem a teljes násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

 

Mitől jó egy esküvői ceremóniamester?

Meglátásom az, hogy a rátermett ceremóniamester abban tűnik ki, hogy jól tudja, hogyan lehet jókedvre deríteni az embereket oly módon, hogy ne váljon unalmassá a lagzi, és amennyiben a helyzet úgy hozza, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes menedzselni és szervezni a lagzit, hogy a háttérben tudjon maradni. Folyamatosan beszél az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, az előzetesen véglegesített ütemterv alapján.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy milyen módon tud az ifjú pár többnyire egymásra figyelni oly módon, hogy a nagy nap ügyintézési feladatait megbízható, mulattató, trendi módon leveszi a vállatokról egy talpraesett ember.

ceremóniamester ajánló Balatonszemes

A szellemes ceremóniamester nem pusztán gáláns a násznéppel, hanem készséges is, valamint észreveszi, és tudatában van annak, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor érdemes akár kihagyni egy napirendi pontot, mert nem vevők rá a vendégek, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a szónoklatokat, hogy ne legyenek egysíkúak a résztvevők számára.

Célom az, hogy minden a legemlékezetesebben sikerüljön, és az esküvő végeztével úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt idáig életetek legcsodálatosabb történése!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjük egymást, és bővebben beavassatok a terveitekbe. Készítünk egy kitűzött programtervet, illetve forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: zenék, gratuláció, vacsora és még sorolhatnám…).

A szertartás és a mulatság lebonyolításán kívül segíthetek a legjobb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, de leginkább a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok említeni az elvárásaitoknak megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges fotósokat, és további szolgáltatókat. Ezáltal segítségetekre leszek az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül számos egyéb tevékenységben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban lelhető fel, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a mindenki által megszokott rigmusokkal, olykor harsányan igyekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb kívánalmak szerint, ízlésesen felöltözve, sokszor hihetetlen előkészítéssel segíti elő a rendezvény gördülékenységét, odafigyel a vidám légkörre, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Láthatatlan, ennek ellenére fontos dolog lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók munkáját: intek, hogy mikor kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve értesítem a személyzetet, ha további terítékekre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb dalokra lenne szükség, vagy éppen túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a meghívottak.

A legjobb ceremóniamester feladatai és sajátosságai:

 • minden pillanatban meg tud jelenni, ahol szükség van rá
 • majdhogynem barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik stabilan számíthatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
 • minden esetben a legjobbját próbálja teljesíteni szakmailag és emberi oldalról egyaránt
 • megnyerő stílusú
 • az esküvő fáradhatatlan házigazdája
 • tapasztalatainak hála ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
 • odafigyel az ifjú párra, és gondosan előkészül az eseményre
 • a közösen megtartott megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, betéve tudja a menetrendet
 • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
 • intelligens a humora
 • van benne valami teljesen egyedi, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
 • nem esik kétségbe meglepetésszerű helyzetekben
 • pontosan érzékeli a helyes arányt a tartalmas, valamint a “túlszervezett”, kötelező ütemterv pontokkal teletűzdelt buli között
 • időben érzékeli a nehéz helyzeteket, és egyszersmind megoldást is ajánl
 • nem dolgozik rejtett költségekkel, a kezdetektől fogva áttekinthető módon kommunikál a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
 • ő működik közre az esküvőn, és nem az egyik “kollégáját” küldi
 • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

ceremóniamester díja Balatonszemes Miért pont engem válasszatok? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Balatonszemesi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, valamennyi követelményeteknek megfelel, mivel nem csak egy szolgáltató lesz a sok közül, de sok esetben az esküvő végére már a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így nagy biztonsággal koordinálom az esküvőtöket. Állandó kérdés, hogy ki a valóban jó ceremóniamester. Meglátásom szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes találkozások után, tudniillik ő lesz az, akiben megbíztok, és leveszi a vállatokról a terhet a nagy napotokon.

Ceremóniamester árak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű “projekt”, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Eddigi tapasztalataim alapján a személyes egyeztetés során félreérthetetlen módon meg kell tudnotok, hogy milyen elemeket tartalmaz a munkadíj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de fogadjátok meg, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem észszerű dolog eladósodni. Mindamellett az ár csakis a nyújtott szolgáltatás színvonalával együtt mond valamit, ebből eredően nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért testre szabott árajánlatot készítek, és küldök nektek, ami részletesen felöleli a teendőimet, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Tekintve, hogy a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, az a véleményem, hogy egy profi ceremóniamesternek minimum annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Jóllehet az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester vitathatatlanul legfőképp az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, én azt tartom, hogy minimálisan annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Ilyenformán az esküvőszervező folyamatosan rendelkezésre áll! ceremóniamester jelentése Balatonszemes Ha olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem kizárólag saját magatok, de a vendégeitek is hosszú ideig örök élményként gondolnak vissza, és elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Balatonszemesi ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” pontban lévő kérdőív kitöltésével, illetve a jakusmate.ceremoniamester@gmail.com e-mail címre.