Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ceremóniamester Fonyód

Ceremóniamester Fonyód

Fonyódi ceremóniamester emlékezetesen álomszép élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a kedveseddel, de az egész násznéppel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

 

Mitől profi egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a rátermett ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen lehet feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot oly módon, hogy ne váljon sablonossá a buli, és amennyiben a helyzet úgy kívánja, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes irányítani és szervezni a lagzit, hogy ne váljon főszereplővé. Ha igény merül fel beszél az ifjú párral, és vezényli az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett forgatókönyv szerint.

Szükséges egyfajta rátermettség ahhoz, hogy hogyan tudtok többnyire egymásra figyelni oly módon, hogy a nagy nap lebonyolítási teendőit elkötelezett, szórakoztató, trendi módon leveszi a vállatokról egy rátermett fickó.

modern ceremóniamester Fonyód

A szellemes ceremóniamester nem pusztán lovagias a meghívottakkal, hanem készséges is, szinte mindig megérzi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert nem vevők rá a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a pohárköszöntőket, hogy ne váljanak vontatottá a vendégek számára.

Célom az, hogy minden a legjobban történjen, és az esküvő végén azt érezzétek, hogy ez volt mostanáig életetek legszebb ünneplése!

Előzetesen szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerjelek titeket, és bővebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Kialakítunk egy kitűzött menetrendet, illetve forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: bevonulás, szülőköszöntő ajándékok, pohárköszöntő stb.…).

Az esküvő és a mulatság lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a számotokra megfelelő szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, és főleg a tapasztalataimnak hála őszintén tudok említeni a kívánságaitoknak megfelelően hangulatos esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, profi videósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ilyen módon hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül rengeteg egyéb feladatban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy kiváló ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban jelenik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a násznép által megszokott versekkel, időnként harsányan törekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb kívánalmak szerint, elegánsan, esetenként sok-sok előkészítéssel szervezi meg a lagzi problémamentességét, odafigyel a vidám légkörre, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Rejtett, ugyanakkor elengedhetetlen lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: intek, ha hozhatják majd a levest, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha plusz terítékre lenne esetleg szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb számokra lenne szükség, vagy éppen túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fásulni kezdenek a társaság tagjai.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és jellemzői:

 • minden percben ott van, ahol szükség van rá
 • majdhogynem barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik nyugodtan számíthatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
 • folyamatosan a tőle telhető maximumot igyekszik produkálni professzionális szempontból és emberi oldalról éppúgy
 • megnyerő stílusú
 • az esküvő energikus házigazdája
 • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud válni
 • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az esküvőre
 • a közösen megtartott megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), kívülről tudja a forgatókönyvet
 • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
 • szellemes a humora
 • van benne valami teljesen egyedi, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
 • nem esik kétségbe meglepetésszerű helyzetekben
 • jól érzékeli az egyensúlyt a még szórakoztató, illetve a “túlszervezett”, követendő ütemterv pontokkal teletűzdelt mulatság között
 • jókor érzékeli a nehéz helyzeteket, és egyszersmind megoldást is ajánl
 • nem trükközik rejtett költségekkel, elejétől fogva áttekinthető módon beszél a ceremóniamesteri költségek kapcsán
 • ő működik közre a rendezvényen, és nem az egyik emberét közvetíti maga helyett
 • az esküvőtök teljes sikerének záloga!

fiatal ceremóniamester esküvőre Fonyód Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Fonyódi ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, valamennyi feltételeteknek megfelel, hiszen nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok között, hanem az esküvő végére már a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal nagy biztonsággal vezénylem le a nagy napotokat. Gyakran felmerülő téma, hogy ki a csakugyan kitűnő ceremóniamester. Meglátásom szerint az az igazán jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes találkozások után, tudniillik ő lesz az, akiben megbíztok, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű rendezvény, így egyáltalán nem mellékes, hogy az ember mit kap a pénzéért. Eddigi tapasztalataim alapján a megbeszélés során tökéletesen ki kell derülnie, hogy milyen feladatokat foglal magában a díj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de fogadjátok meg, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem észszerű dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Mindamellett az ár mindig csak a kapott szolgáltatás színvonalával együtt mond valamit, ezért nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért személyre szabott árajánlatot adok a pároknak, ami részletesen magában foglalja a feladataimat, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé van szükség külön esküvőszervezőre? Tekintve, hogy a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, az a véleményem, hogy egy jó ceremóniamesternek minimum annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Bár egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester értelemszerűen főleg az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, én úgy gondolom, hogy minimálisan annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ilyen módon az esküvőszervező folyamatosan készenlétben van! legjobb ceremóniamester Fonyód Amennyiben olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem csak ti, de a vendégeitek is sokáig örök élményként gondolnak vissza, valamint eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Fonyódi ceremóniamesterrel kapcsolatos gondolataitokat a “Kapcsolat” menüben lévő űrlap kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.ceremoniamester@gmail.com e-mail címre.