Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esküvői ceremóniamester Balatonalmádi

Ceremóniamester Balatonalmádi

Balatonalmádii ceremóniamester emlékezetesen ámulatba ejtő rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a kedveseddel, hanem az egész meghívott vendégsereggel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

 

Mitől profi egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint az ideális ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy pontosan érzi azt, hogyan tudja megnevettetni a társaságot úgy, hogy ne váljon unalmassá a lagzi, és ha a helyzet úgy hozza, kész eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja menedzselni és lebonyolítani az estét, hogy ne váljon főszereplővé. Folyamatosan kommunikál az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ütemterv alapján.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy milyen módon tudtok jobbára csak egymásra figyelni oly módon, hogy a lakodalom szervezési részét elkötelezett, vicces, trendi módon leveszi a vállatokról egy talpraesett ember.

ceremóniamester árak Balatonalmádi

A szellemes ceremóniamester nem pusztán lovagias a meghívottakkal, hanem segítőkész is, valamint megérzi, és tudja, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor okosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert fáradnak a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a szónoklatokat, hogy ne legyenek egysíkúak a meghívottak számára.

Célom az, hogy minden a lehető legtökéletesebben történjen, és a mulatság végeztével azt érezzétek, hogy ez volt mindeddig életetek legmaradandóbb történése!

Mindezek előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjelek titeket, és töviről hegyire meséljetek az elképzeléseitekről. Készítünk egy elsődleges tervet, valamint forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: zenék, ajándékozás, menyasszonytánc stb.…).

A szertartás és a mulatság lebonyolításán kívül sokéves tapasztalatom van a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, illetve különösképpen a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok javasolni az elvárásaitoknak megfelelően remek esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, ügyes fotósokat, illetve esetleg még hiányzó szolgáltatókat. Ilyen módon segédkezni tudok nektek az esküvő szervezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül megannyi egyéb tennivalóban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban jelenik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a násznép által ismert rigmusokkal, néha figyelemfelkeltő módon törekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a modernebb kívánalmak szerint, trendi módon, esetenként rengeteg előkészítéssel segíti elő a buli zökkenőmentességét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, ámde elengedhetetlen lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: intek, hogy mikor kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha további terítékekre lenne esetleg szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha frissebb zenékre lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos rész, és fáradni látszanak a társaság tagjai.

A rutinos ceremóniamester feladatai és jellemzői:

 • minden percben oda tud menni, ahol segítenie kell valamit
 • gyakorlatilag barátjainak tekinti az ifjú párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
 • folyamatosan a legjobbját próbálja produkálni professzionális szempontból és emberileg is
 • megnyerő stílusú
 • az esküvő energikus műsorvezetője Balatonalmádin is
 • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
 • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az esküvőre
 • a közösen megtartott egyeztetést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), betéve tudja az ütemtervet
 • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
 • szellemes a humora
 • van benne valami teljesen egyedi, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
 • feltalálja magát nem várt helyzetekben
 • jól érzi az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint a “túlszervezett”, betartandó napirendi pontokkal túlzsúfolt buli között
 • időben észreveszi a komplikált helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is ajánl
 • nem trükközik rejtett munkadíj tételekkel, elejétől fogva áttekinthető módon nyilatkozik a ceremóniamesteri költségek kapcsán
 • saját maga működik közre a bulin, és nem az egyik “kollégáját” közvetíti maga helyett
 • az esküvőtök biztos sikerének biztosítéka!

ceremóniamester dolga Balatonalmádi Miért éppen engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Balatonalmádii ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, és minden igényeteknek megfelel, hiszen nem csak egy szolgáltató lesz a többi közül, de sok esetben az esküvő végére már a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló rendezvényszervező múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem kerülhetik el a figyelmem, és ezáltal nagy biztonsággal koordinálom az esküvőtöket. Állandó téma, hogy ki a csakugyan jó ceremóniamester. Véleményem szerint az az igazán jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, mert ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és leveszi a vállatokról a terhet az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő ma már milliós költségekkel járó esemény, és egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a megbeszélés során egyértelműen meg kell tudnotok, hogy milyen tételeket tartalmaz a munkadíj. Magam ellen beszélek, de jótanácsom az, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem észszerű dolog eladósodni. Ezen kívül az ár kizárólag a nyújtott szolgáltatás színvonalával együtt értelmezhető, tehát semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Minden esküvő más és más, tehát személyre szabott árajánlatot készítek, és küldök nektek, ami részletesen magában foglalja a feladataimat, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Mivel a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, azt gondolom, hogy egy profi ceremóniamesternek legalább annyit kell a vendégekkel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Habár az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van több teendője, míg a ceremóniamester magától értetődően főleg az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, személyesen azt gondolom, hogy legalább annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri szerepének is eleget tesz. Ilyen módon az esküvőszervező szüntelenül rendelkezésre áll! legjobb ceremóniamester Balatonalmádi Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem pusztán ti, de a meghívottak is hosszú ideig maradandó élményként gondolnak vissza, valamint eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Balatonalmádii ceremóniamesterrel kapcsolatos elképzeléseiteket a “Kapcsolat” menüpontban található kérdőív segítségével, illetve a jakusmate.ceremoniamester@gmail.com e-mail címre.