Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esküvői ceremóniamester Szigliget

Esküvői ceremóniamester Szigliget

Szigligeti ceremóniamester feledhetetlenül ámulatba ejtő rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a kedveseddel, de a teljes násznéppel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

 

Mi miatt profi egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a tehetséges ceremóniamester abban tűnik ki, hogy jól tudja, hogyan tudja jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne váljon sablonossá a lagzi, és amennyiben a helyzet úgy kívánja, hajlandó rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes menedzselni és lebonyolítani a bulit, hogy a háttérben tudjon maradni. Szükség esetén beszél a násznéppel, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, az előzetesen véglegesített ütemterv szerint.

A vőfély modernebb verziója a ceremóniamester.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy miként tud az ifjú pár többnyire egymással foglalkozni úgy, hogy az esküvő ügyintézési feladatait megbízható, bohókás, ízléses módon leveszi a vállatokról egy rátermett fickó.

ceremóniamester ajánló Szigliget

A szellemes ceremóniamester nem egyszerűen gáláns a meghívottakkal, hanem figyelmes is, szinte mindig észreveszi, és tudatában van annak, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor okosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert nincsenek ráhangolódva a vendégek, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg rövidebbre fogni a szónoklatokat, hogy azok ne legyenek unalmasak a násznép számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legemlékezetesebben sikerüljön, és a lagzi végeztével úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt eddigi életetek legszebb ünneplése!

Előzetesen szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerkedhessünk, és részletesebben beavassatok a terveitekbe. Felállítunk egy kitűzött programtervet, illetve forgatókönyvet (többek között: zenék, szülőköszöntő ajándékok, vacsora és még sorolhatnám…).

A szertartás és a mulatság lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legalkalmasabb szolgáltatók megtalálásában. Számtalan kapcsolatomnak és korábbi munkáimnak, és főleg a tapasztalataimnak hála őszintén tudok említeni a kívánságaitoknak megfelelően meghitt esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, interaktív DJ-t, profi fotósokat, és további szolgáltatókat. Ezáltal segítségetekre leszek az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően sok egyéb tennivalóban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban testesül meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a sokak által ismert rigmusokkal, olykor figyelemfelkeltő módon próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb igények szerint, ízlésesen felöltözve, esetenként hihetetlen háttérmunkával mozdítja elő a buli akadálytalan előrehaladását, odafigyel a vidám légkörre, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Észrevétlen, mégis fontos dolog lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók feladatait: jelzem nekik, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve értesítem a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb számokra lenne szükség, esetleg ha túlságosan elnyúlt egy-egy táncos rész, és fásulni kezdenek a társaság tagjai.

A legjobb ceremóniamester feladatai és ismérvei:

 • bármely pillanatban ott van, ahol szükség van rá
 • gyakorlatilag barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik nyugodtan számíthatnak rá, és feltétlenül bízhatnak benne
 • minden esetben a tőle telhető maximumot próbálja produkálni professzionális szempontból és emberileg egyaránt
 • jó hangulatot teremt
 • az esküvő energikus házigazdája
 • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud válni
 • odafigyel az ifjú párra, és alaposan felkészül az eseményre
 • a közösen megtartott egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, fejből tudja a forgatókönyvet
 • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
 • szellemes a humora
 • van benne valami plusz, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
 • feltalálja magát nem várt szituációkban
 • jól érzi az egyensúlyt a tartalmas, valamint a “túlszervezett”, követendő napirendi pontokkal túlzsúfolt buli között
 • időben észleli a problémás szituációkat, és egyszersmind megoldást is javasol
 • nem trükközik utólag felszámított munkadíj tételekkel, a kezdetektől fogva transzparens módon kommunikál a ceremóniamesteri költségek kapcsán
 • személyesen tevékenykedik a lagzin, és nem valamelyik munkatársát küldi
 • az esküvőtök teljes sikerének záloga!

fiatal ceremóniamester esküvőre Szigliget Miért pont engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Szigligeti ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, valamennyi feltételeteknek megfelel, mivel nem csupán egy szolgáltató lesz a többi között, hanem az esküvő befejeztével már a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes vendéglátós múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem kerülhetik el a figyelmem, így magabiztosan vezénylem le az esküvőtöket. Visszatérő téma, hogy ki az egyértelműen kitűnő ceremóniamester. Véleményem szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes egyeztetés után, mert ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és megóv titeket sok aggódástól az esküvőtökön.

Ceremóniamester árak

Az esküvő ma már milliós költségekkel járó esemény, és egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Szerintem a megbeszélés során tökéletesen ki kell derülnie, hogy milyen feladatokat tartalmaz a vállalási ár. Magam ellen beszélek, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog eladósodni. Ezen kívül a munkadíj csakis a kapott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, ezért nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Az esküvők nagyon eltérőek, ebből eredően egyénre kiszámolt árajánlatot készítek, és küldök a pároknak, ami részletekbe menően lefedi a közreműködésem elemeit, illetve a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellé van szükség külön esküvőszervezőre? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, az a véleményem, hogy egy kiváló ceremóniamesternek minimum annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyit a háttérmunkával. Jóllehet egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van több teendője, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, én azt gondolom, hogy legalább annyi feladata van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező egész idő alatt elérhető! ceremóniamester műsorvezető Szigliget Ha olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem pusztán saját magatok, de a vendégeitek is sokáig emlékezetes élményként gondolnak vissza, illetve feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Szigligeti ceremóniamesterrel kapcsolatos gondolataitokat a “Kapcsolat” menüpontban található űrlap segítségével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.