Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megbízható ceremóniamester Badacsonytördemic

Megbízható ceremóniamester Badacsonytördemic

Badacsonytördemici ceremóniamester maradandóan nagyszerű élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a pároddal, hanem a teljes násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

 

Mi miatt jó egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a jó ceremóniamestert az különbözteti meg a kevésbé jótól, hogy jól tudja, hogyan tudja feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot úgy, hogy ne fulladjon unalomba a buli, és amennyiben a helyzet úgy kívánja, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy tudja koordinálni és szervezni az esküvőt, hogy ne ő legyen a középpontban. Szükség esetén beszél az ifjú párral, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, az előzetesen véglegesített ütemterv alapján.

Szükséges egyfajta rátermettség ahhoz, hogy milyen módon tudtok többnyire egymással foglalkozni oly módon, hogy az esküvő ügyintézési feladatait elkötelezett, szórakoztató, ízléses módon leveszi a vállatokról egy rátermett ember.

modern ceremóniamester Badacsonytördemic

A szellemes ceremóniamester nem pusztán lovagias a résztvevőkkel, hanem figyelmes is, szinte mindig észreveszi, és tudja, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor okosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert nincsenek ráhangolódva a résztvevők, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a pohárköszöntőket, hogy ne laposodjanak el a meghívottak számára.

Célom az, hogy minden a lehető legtökéletesebben történjen, és a buli végén azt érezzétek, hogy ez volt mostanáig életetek leggyönyörűbb élménye!

Esküvő előtt szeretnék veletek találkozni, hogy megismerjük egymást, és töviről hegyire meséljetek az elképzeléseitekről. Kialakítunk egy kitűzött ütemtervet, valamint forgatókönyvet (a teljesség igénye nélkül: bevonulás, szülőköszöntő ajándékok, menyasszonytánc és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a buli lebonyolításán túl rengeteg kapcsolatra tettem szert a legalkalmasabb szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, illetve különösképpen a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok javasolni az igényeiteknek megfelelően meghitt esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, profi fotósokat, és további szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segítségetekre leszek az esküvő megrendezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül számos egyéb tevékenységben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a többség által ismert rigmusokkal, olykor figyelemfelkeltő módon törekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori igények szerint, ízlésesen felöltözve, sokszor hihetetlen háttérmunkával mozdítja elő a buli problémamentességét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Rejtett, mégis fontos dolog lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók teendőit: tudatom velük, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve jelzem a személyzetnek, ha plusz terítékre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb dalokra lenne szükség, netalán túl hosszú egy-egy táncos blokk, és fáradni kezdenek a társaság tagjai.

A jó ceremóniamester feladatai és jellemzői:

 • minden pillanatban ott van, ahol szükség van rá
 • szinte barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
 • minden esetben a legjobbját próbálja produkálni szakmailag és emberi oldalról is
 • megnyerő stílusú
 • az esküvő lelkes házigazdája
 • tapasztalatainak hála ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud válni
 • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az eseményre
 • a közösen megtartott megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), betéve tudja a menetrendet
 • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
 • intelligens a humora
 • van benne valami plusz, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
 • feltalálja magát váratlan helyzetekben
 • kitűnően veszi észre a helyes arányt a még szórakoztató, valamint az agyonszervezett, követendő napirendi pontokkal túlzsúfolt buli között
 • jókor észreveszi a problémás helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is kínál
 • nem dolgozik utólag felszámított munkadíj tételekkel, a kezdetektől fogva transzparens módon beszél a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
 • saját maga jelenik meg a rendezvényen, és nem az egyik “kollégáját” közvetíti maga helyett
 • az esküvőtök teljes sikerének garanciája!

ceremóniamester műsorvezető Badacsonytördemic Miért éppen engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Badacsonytördemici ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, és minden igényeteknek megfelel, mert ő nem pusztán egy szolgáltató lesz a sok között, de sok esetben a nagy nap végére tulajdonképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban elősegíti a nagy nap sikerességét, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan vezénylem le a nagy napotokat. Állandó téma, hogy ki a valóban ideális ceremóniamester. Szerintem az az igazán jó ceremóniamester, akit ti felkértek a személyes megbeszélés után, mert ő lesz az, akiben megbíztok, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől az esküvőtökön.

Ceremóniamester árak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű esemény, és egyáltalán nem mellékes, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Szerintem a megbeszélés során világosan ki kell derülnie, hogy mit ölel fel a vállalási ár. Magam ellen beszélek, de fogadjátok meg, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem okos dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Mindamellett a munkadíj kizárólag a nyújtott szolgáltatás színvonalával együtt értelmezhető, ebből eredően nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért testre szabott árajánlatot készítek, és küldök számotokra, ami részletesen felöleli a teendőimet, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy minőségi ceremóniamesternek legalább annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Jóllehet a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van több teendője, míg a ceremóniamester értelemszerűen legfőképp az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő sikeréért, én úgy gondolom, hogy minimálisan annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Ilyen módon az esküvőszervező egész idő alatt elérhető! ceremóniamester műsorvezető Badacsonytördemic Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem pusztán saját magatok, hanem a meghívottak is sokáig emlékezetes élményként gondolnak vissza, illetve eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Badacsonytördemici ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” pontban lévő űrlap kitöltésével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.