Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megbízható ceremóniamester Balatonalmádi

Megbízható ceremóniamester Balatonalmádi

Balatonalmádii ceremóniamester maradandóan mesébe illő eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a pároddal, hanem az egész násznéppel közösen fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

A legnagyobb hiba amit látok, hogy sokan annyira akarják a tökéletes esküvőt, hogy végül elvesznek a részletekben.

Mi miatt a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a tehetséges ceremóniamester abban tűnik ki, hogy jól tudja, hogyan tudja megnevettetni a társaságot oly módon, hogy ne legyen szürke esemény a buli, és ha a helyzet úgy kívánja, képes eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes irányítani és lebonyolítani a bulit, hogy ne ő legyen a középpontban. Ha igény merül fel kommunikál a szolgáltatókkal, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt ütemterv szerint.

Szükséges egyfajta rátermettség ahhoz, hogy milyen módon tud az ifjú pár leginkább egymásra figyelni úgy, hogy a mulatság ügyintézési feladatait megbízható, vicces, trendi módon leveszi a vállatokról egy arra alkalmas ember.

modern ceremóniamester Balatonalmádi

A tehetséges ceremóniamester nem pusztán udvarias a vendégekkel, hanem segítőkész is, szinte mindig észreveszi, és tisztában van vele, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor okosabb akár kihagyni egy napirendi pontot, mert nem vevők rá a résztvevők, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a beszédeket, hogy ne laposodjanak el a násznép számára.

Hivatásom, hogy minden a legemlékezetesebben sikerüljön, és a mulatság végén elmondhassátok, hogy ez volt eddigi életetek leggyönyörűbb élménye!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék veletek találkozni, hogy megismerkedhessünk, és bővebben beavassatok a terveitekbe. Felállítunk egy kitűzött programtervet, illetve forgatókönyvet (többek között: bevonulás, gratuláció, torta és még sorolhatnám…).

A szertartás és a buli lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, de leginkább a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok említeni az elvárásaitoknak megfelelően hangulatos esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges videósokat, és további szolgáltatókat. Ennek révén segédkezni tudok nektek az esküvő megrendezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül temérdek más tevékenységben tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem belebonyolódva abba, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban jelenik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a násznép által megszokott versekkel, néha harsányan próbál jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester inkább a mai kívánalmak szerint, ízlésesen felöltözve, sok megbízásnál sok-sok előkészítéssel szervezi meg a lagzi problémamentességét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Láthatatlan, ámde lényeges lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: intek, hogy mikor kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve jelzem a személyzetnek, ha további terítékekre van szükség. Intek a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha frissebb számokra lenne szükség, esetleg ha túlságosan elnyúlt egy-egy táncos blokk, és fásulni látszanak a meghívottak.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és ismertetőjegyei:

 • minden pillanatban ott van, ahol segítenie kell valamit
 • majdhogynem barátjaiként kezeli az ifjú párt, akik nyugodtan számíthatnak rá, és feltétlenül bízhatnak benne
 • minden esetben a legjobbját próbálja teljesíteni szakmailag és emberileg is
 • jó hangulatot teremt
 • az esküvő fáradhatatlan házigazdája
 • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
 • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
 • a személyes megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), kívülről tudja a forgatókönyvet
 • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
 • szellemes a humora
 • van benne valami plusz, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
 • nem esik kétségbe meglepő szituációkban
 • kitűnően észleli a helyes arányt a tartalmas, valamint az agyonszervezett, követendő ütemterv pontokkal túlzsúfolt esküvő között
 • idejében megérzi a problémás szituációkat, és egyúttal megoldást is javasol
 • nem trükközik utólag felszámított költségekkel, a kezdetektől fogva átlátható módon kommunikál a ceremóniamesteri költségek kapcsán
 • ő működik közre a bulin, és nem valamelyik “kollégáját” küldi
 • az esküvőtök teljes sikerének garanciája!

ceremóniamester műsorvezető Balatonalmádi Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Balatonalmádii ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, és minden kívánságotoknak megfelel, mivel nem csupán egy szolgáltató lesz a többi között, de sok esetben a nagy nap végére tulajdonképpen a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így magabiztosan irányítom az esküvőtöket. Visszatérő kérdés, hogy ki az egyértelműen ideális ceremóniamester. Véleményem szerint az a valóban jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes találkozások után, mert ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és leveszi a vállatokról a terhet a nagy napotokon.

Ceremóniamester árak

Az esküvő ma már milliós nagyságrendű rendezvény, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Meglátásom szerint a megbeszélés során egyértelműen tisztázódnia kell, hogy milyen tevékenységeket foglal magában a vállalási ár. Saját üzletemet is rontom ezzel, de fogadjátok meg, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem okos dolog hitelt felvenni. Mindamellett az ár csakis a kapott szolgáltatás színvonalával együtt értelmezhető, tehát nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Minden esküvő más és más, ebből eredően testre szabott árajánlatot adok számotokra, ami részletekbe menően tartalmazza a közreműködésem elemeit, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellé kell-e esküvőszervező? Mivel a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek minimum annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Bár a tapasztalat azt mutatja, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő sikeréért, én azt gondolom, hogy minimálisan annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Ennek köszönhetően az esküvőszervező szüntelenül rendelkezésre áll! ceremóniamester mennyibe kerül Balatonalmádi Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem pusztán ti, de a vendégeitek is hosszú ideig emlékezetes élményként gondolnak vissza, valamint eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Balatonalmádii ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” menüpontban található űrlap segítségével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.