Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megbízható ceremóniamester Keszthely

Megbízható ceremóniamester Keszthely

Keszthelyi ceremóniamester emlékezetesen csodálatos eseménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a pároddal, de a teljes násznéppel együtt fogtok átélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

 

Mitől jó egy esküvői ceremóniamester?

Meglátásom az, hogy az ideális ceremóniamester abban tűnik ki, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy miképpen tudja megnevettetni a társaságot oly módon, hogy ne váljon unalmassá a lagzi, és ha a szituáció úgy hozza, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy képes irányítani és szervezni az estét, hogy ne ő legyen a középpontban. Amikor szükséges beszél az ifjú párral, és vezényli az esküvőtök menetét, a korábban egyeztetett ”menetrend” szerint.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy hogyan tud az ifjú pár leginkább egymásra figyelni úgy, hogy a lakodalom ügyintézési feladatait megbízható, vicces, trendi módon leveszi a vállatokról egy tehetséges ember.

ceremóniamester árak Keszthely

A jó érzékkel rendelkező ceremóniamester nem csak gáláns a vendégekkel, hanem segítőkész is, szinte mindig megérzi, és tudatában van annak, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nincsenek ráhangolódva a résztvevők, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a pohárköszöntőket, hogy azok ne legyenek unalmasak a meghívottak számára.

Hivatásom, hogy minden a legemlékezetesebben sikerüljön, és a lagzi végeztével elmondhassátok, hogy ez volt mostanáig életetek legszebb történése!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerkedhessünk, és bővebben beavassatok a terveitekbe. Felállítunk egy elsődleges tervet, illetve forgatókönyvet (többek között: bevonulás, ajándékozás, torta és még sorolhatnám…).

A vőfély - „a vőlegény felebarátja”régen a vőlegény egyik közeli rokona, barátja volt.

A szertartás és a buli lebonyolításán kívül támogatni tudlak benneteket a legjobb szolgáltatók felkutatásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és ismeretségeimnek, és mindenekelőtt a tapasztalataimnak hála őszintén tudok említeni az igényeiteknek megfelelően kitűnő esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, ügyes videósokat, és további szolgáltatókat. Ilyen módon hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő szervezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen túlmenően sok más feladatban hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a mindenki által jól ismert rigmusokkal, néha harsányan próbál feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori igények szerint, trendi módon, sokszor temérdek háttérmunkával szervezi meg a mulatság problémamentességét, tökéletes, olykor meghitt atmoszférát teremt, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, ugyanakkor a gördülékenység szempontjából meghatározó jelentőségű lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók munkáját: értesítem őket, ha jöhetnek a fogásokkal, illetve értesítem a személyzetet, ha további terítékekre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha frissebb dalokra lenne szükség, vagy éppen túlságosan elnyúlt egy-egy táncos rész, és fásulni kezdenek a meghívottak.

A rutinos ceremóniamester feladatai és sajátosságai:

 • minden percben oda tud menni, ahol szükség van rá
 • úgyszólván barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik bizalommal számíthatnak rá, és minden körülmények között bízhatnak benne
 • mindig a tőle telhető maximumot igyekszik nyújtani professzionális szempontból és emberi oldalról egyaránt
 • megnyerő stílusú
 • az esküvő energikus házigazdája
 • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
 • odafigyel az ifjú párra, és alaposan felkészül az esküvőre
 • a közösen megtartott egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, fejből tudja az ütemtervet
 • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
 • intelligens a humora
 • van benne valami teljesen egyedi, ami miatt hozzá tud tenni az esküvőhöz
 • feltalálja magát meglepő szituációkban
 • pontosan érzékeli az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint a “túlszervezett”, kötelező napirendi pontokkal túlzsúfolt buli között
 • jókor észleli a kellemetlenséggel járó helyzeteket, és egyúttal megoldást is ajánl
 • nem manipulál rejtett munkadíj tételekkel, elejétől fogva átlátható módon kommunikál a ceremóniamesteri költségek kapcsán
 • személyesen működik közre a lagzin, és nem valamelyik munkatársát küldi
 • az esküvőtök biztos sikerének garanciája!

fiatal ceremóniamester esküvőre Keszthely Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Keszthelyi ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra szimpatikus, és minden feltételeteknek megfelel, mivel nem csupán egy szolgáltató lesz a többi közül, hanem az esküvő befejeztével már a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes rendezvényszervező múltam jelentős mértékben hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal magabiztosan irányítom a nagy napotokat. Gyakran felmerülő kérdés, hogy ki a csakugyan ideális ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, ugyanis ő lesz az, akiben megbíztok, és megóv titeket sok aggódástól a nagy napotokon.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő ma már milliós költségekkel járó esemény, így egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Meglátásom szerint a személyes egyeztetés során félreérthetetlen módon ki kell derülnie, hogy milyen tételeket tartalmaz a munkadíj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de fogadjátok meg, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem bölcs dolog hitelt felvenni. Ezen túlmenően az ár kizárólag a nyújtott szolgáltatás minőségével együtt mond valamit, ebből eredően nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például táblázatos formában. Nincs két egyforma esküvő, éppen ezért személyre szabott árajánlatot adok a pároknak, ami részletesen lefedi a teendőimet, illetve a költségeket. Ceremóniamester mellett van szükség külön esküvőszervezőre? Figyelembe véve, hogy a ceremóniamester kiveszi a részét az esküvő szervezéséből, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy minőségi ceremóniamesternek minimum annyit kell a vendégekkel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Noha az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van inkább teendője, míg a ceremóniamester értelemszerűen különösen az esküvő napján tesz meg mindent az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen úgy gondolom, hogy minimálisan annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki az esküvőn ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Így voltaképpen az esküvőszervező egész idő alatt rendelkezésre áll! legjobb ceremóniamester Keszthely Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem pusztán ti, hanem a vendégeitek is hosszú ideig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, és elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a Keszthelyi ceremóniamesterrel kapcsolatos elképzeléseiteket a “Kapcsolat” menüpontban lévő kérdőív kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.