Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Modern ceremóniamester Balatonlelle

Modern ceremóniamester Balatonlelle

Balatonlellei ceremóniamester feledhetetlenül mesébe illő élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a kedveseddel, de az egész meghívott vendégsereggel közösen fogtok átélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

 

Mitől a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Eddigi tapasztalataim szerint a jó ceremóniamester abban tűnik ki, hogy remek érzéke van ahhoz, hogyan tudja jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne legyen szürke esemény a buli, és amennyiben a szituáció úgy hozza, kész eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja irányítani és lebonyolítani az estét, hogy ne ő legyen a középpontban. Ha igény merül fel kommunikál a násznéppel, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt ütemterv mintájára.

Szükséges egyfajta rátermettség ahhoz, hogy milyen módon tud az ifjú pár leginkább egymásra figyelni oly módon, hogy az esküvő lebonyolítási teendőit megbízható, bohókás, ízléses módon leveszi a vállatokról egy tehetséges személy.

modern ceremóniamester Balatonlelle

A talpraesett ceremóniamester nem csak udvarias a vendégekkel, hanem segítőkész is, többnyire észreveszi, és tisztában van vele, hogy minek van ott az ideje, mikor érdemes egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nem vevők rá a meghívottak, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a szónoklatokat, hogy azok ne legyenek unalmasak a résztvevők számára.

Hivatásom, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon történjen, és a mulatság végeztével azt érezzétek, hogy ez volt idáig életetek legmaradandóbb ünneplése!

Esküvő előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerjelek titeket, és bővebben meséljetek az elképzeléseitekről. Készítünk egy elsődleges tervet, valamint forgatókönyvet (többek között: bevonulás, gratuláció, menyasszonytánc és még sorolhatnám…).

A szertartás és a buli lebonyolításán túl segíthetek a legalkalmasabb szolgáltatók felkutatásában. Számtalan kapcsolatomnak és korábbi munkáimnak, illetve különösképpen a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok javasolni az elvárásaitoknak megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges videósokat, és további szolgáltatókat. Ezáltal hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő szervezésében is, ugyanis a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően sok további teendőben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség röviden, tömören abban testesül meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a mindenki által jól ismert versekkel, néha feltűnően törekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a jelenkori kívánalmak szerint, trendi módon, sokszor temérdek háttérmunkával szervezi meg az esküvő zökkenőmentességét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Rejtett, ámde a gördülékenység szempontjából meghatározó jelentőségű lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: tudatom velük, hogy mikor jöhetnek a fogásokkal, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha frissebb számokra lenne szükség, vagy éppen túl hosszú egy-egy táncos rész, és fáradni kezdenek a meghívottak.

A jó ceremóniamester feladatai és ismertetőjegyei:

 • akármelyik percben meg tud jelenni, ahol segítenie kell valamit
 • jóformán barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik nyugodtan számíthatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
 • mindig a legjobbját próbálja nyújtani szakmailag és emberi oldalról egyaránt
 • jó hangulatot teremt
 • az esküvő lelkes műsorvezetője
 • tapasztalatainak hála ha úgy hozza a sors, esküvői villámhárítóvá tud válni
 • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az esküvőre
 • a közösen megtartott egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, kívülről tudja a menetrendet
 • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
 • intelligens a humora
 • van benne valami saját stílus, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
 • feltalálja magát nem várt helyzetekben
 • pontosan érzi az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint a “túlszervezett”, kötelező ütemterv pontokkal túlzsúfolt mulatság között
 • idejekorán észreveszi a kellemetlenséggel járó helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is ajánl
 • nem trükközik rejtett munkadíj tételekkel, elejétől fogva áttekinthető módon nyilatkozik a ceremóniamesteri árak kapcsán
 • személyesen tevékenykedik a rendezvényen, és nem valamelyik emberét küldi
 • az esküvőtök biztos sikerének záloga!

ceremóniamester díja Balatonlelle Miért éppen mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Balatonlellei ceremóniamestert válasszatok, aki számotokra rokonszenves, valamennyi feltételeteknek megfelel, mert ő nem csupán egy szolgáltató lesz a többi közül, de sok esetben a nagy nap befejeztével voltaképpen a barátotokká is válik. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, így nagy biztonsággal irányítom az esküvőtöket. Visszatérő kérdés, hogy ki az egyértelműen ideális ceremóniamester. Véleményem szerint az a valóban jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, tudniillik ő lesz az, akiben megbíztok, és megóv titeket sok aggódástól a nagy napotokon.

Ceremóniamester árak

Az esküvő manapság milliós költségekkel járó rendezvény, és egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Véleményem szerint a személyes egyeztetés során tökéletesen nyilvánvalóvá kell válnia, hogy milyen elemeket tartalmaz a díj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem okos dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Ezen kívül a munkadíj mindig csak a kapott szolgáltatás minőségével együtt értékelhető, tehát nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, tehát személyre szabott árajánlatot adok nektek, ami részletesen felöleli a feladataimat, valamint a felmerülő árakat. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Tekintve, hogy a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, az a véleményem, hogy egy profi ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyi energiát a kevésbé látható szervezésbe fektet. Habár egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van több teendője, míg a ceremóniamester értelemszerűen főleg az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen azt gondolom, hogy legalább annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri szerepének is eleget tesz. Ilyenformán az esküvőszervező folyamatosan rendelkezésre áll! ceremóniamester műsorvezető Balatonlelle Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem csak saját magatok, hanem a násznép tagjai is hosszú ideig maradandó élményként gondolnak vissza, és feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Balatonlellei ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” menüpontban lévő kérdőív segítségével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.