Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Modern ceremóniamester Zamárdi

Modern ceremóniamester Zamárdi

Zamárdii ceremóniamester emlékezetesen mesébe illő élménnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a kedveseddel, hanem a teljes násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

Általában a ceremóniamester búcsúztatja a vőlegényt.

Mitől jó egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem a rátermett ceremóniamester abban tűnik ki, hogy remek érzéke van ahhoz, hogyan lehet feldobni, illetve fenntartani a jó hangulatot úgy, hogy ne váljon sablonossá az esküvőtök, és amennyiben a helyzet úgy kívánja, hajlandó eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja irányítani és szervezni a lagzit, hogy ne váljon főszereplővé. Amikor szükséges kommunikál az ifjú párral, és vezényli az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt ütemterv mintájára.

Igényeltetik egy veleszületett képesség ahhoz, hogy hogyan tudtok jobbára csak egymással foglalkozni úgy, hogy a buli rendezési feladatait elkötelezett, szellemes, elegáns módon leveszi a vállatokról egy tettre kész fickó.

modern ceremóniamester Zamárdi

A rátermett ceremóniamester nem pusztán gáláns a meghívottakkal, hanem készséges is, többnyire megérzi, és tudatában van annak, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor érdemes akár kihagyni egy napirendi pontot, mert nem vevők rá a meghívottak, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy a lehető legízletesebb legyen, és mikor kell esetleg lefaragni a beszédeket, hogy ne váljanak vontatottá a meghívottak számára.

Hivatásom, hogy minden a legfeledhetetlenebb módon történjen, és az esküvő végeztével elmondhassátok, hogy ez volt idáig életetek legszebb élménye!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék veletek találkozni, hogy megismerkedhessünk, és részletesebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Készítünk egy kitűzött ütemtervet, valamint forgatókönyvet (többek között: koszorúslányok létszáma, szülőköszöntő ajándékok, menyasszonytánc és még sorolhatnám…).

Az esküvő és a mulatság lebonyolításán túl sokéves tapasztalatom van a legjobb szolgáltatók megtalálásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, és főleg a tapasztalataimnak köszönhetően őszintén tudok említeni az igényeiteknek megfelelően kiváló esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, interaktív DJ-t, profi videósokat, és további szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segítségetekre leszek az esküvő megrendezésében is, mivel a vendégvárástól a menyecsketánc végéig tartó tisztemen kívül megannyi egyéb feladatban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban lelhető fel, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a többség által ismert versekkel, olykor feltűnően törekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb igények szerint, ízlésesen felöltözve, sokszor temérdek előkészítéssel segíti elő a rendezvény akadálytalan előrehaladását, gondoskodik a jó hangulatról, és foglalkozik azzal is, hogy soha ne unatkozzanak a vendégek.

Láthatatlan, mégis elengedhetetlen lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként segítem a felszolgálók feladatait: jelzem nekik, hogy mikor jöhetnek a fogásokkal, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha további terítékekre van szükség. Jelzem a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha lendületesebb zenékre lenne szükség, esetleg ha túl hosszú egy-egy táncos rész, és fásulni kezdenek a társaság tagjai.

A gyakorlott ceremóniamester feladatai és sajátosságai:

 • bármely pillanatban ott van, ahol szükség van rá
 • majdhogynem barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik bizalommal támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
 • folyamatosan a tőle telhető maximumot próbálja produkálni professzionális szempontból és emberi oldalról egyaránt
 • jó hangulatot teremt
 • az esküvő lelkes házigazdája
 • tapasztalatainak köszönhetően ha úgy hozza a sors, esküvői “védőhálóvá” tud válni
 • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és alaposan felkészül az eseményre
 • a személyes megbeszélést követően teljes mértékben számítani lehet rá, betéve tudja a menetrendet
 • illik a stílusa az esküvő stílusához
 • intelligens a humora
 • van benne valami plusz, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
 • feltalálja magát váratlan helyzetekben
 • pontosan észleli a helyes arányt a tartalmas, illetve a “túlszervezett”, követendő ütemterv pontokkal teletűzdelt buli között
 • idejekorán érzékeli a kellemetlenséggel járó szituációkat, és egyszersmind megoldást is javasol
 • nem manipulál utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva áttekinthető módon beszél a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
 • ő jelenik meg a rendezvényen, és nem valamelyik munkatársát közvetíti maga helyett
 • az esküvőtök biztos sikerének záloga!

fiatal ceremóniamester esküvőre Zamárdi Miért pont engem válasszatok? Nem szükséges ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Zamárdii ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, és minden kívánságotoknak megfelel, mivel nem pusztán egy szolgáltató lesz a többi között, hanem az esküvő végére tulajdonképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam nagyban hozzájárul esküvőtök sikeréhez, a jelentéktelennek tűnő részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal nagy biztonsággal irányítom a nagy napotokat. Gyakran felmerülő téma, hogy ki a valóban ideális ceremóniamester. Szerintem az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes megbeszélés után, mert ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és megóv titeket sok aggódástól az esküvőtökön.

Ceremóniamester munkadíjak

Az esküvő ma már milliós kiadással járó esemény, és egyáltalán nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért. Véleményem szerint a személyes egyeztetés alkalmával tökéletesen tisztázódnia kell, hogy mit foglal magában a vállalási ár. Magam ellen beszélek, de javaslom, hogy egy esküvő miatt nem bölcs dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Ezek mellett az ár kizárólag a nyújtott szolgáltatás minőségével együtt értelmezhető, ebből kifolyólag nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Minden esküvő más és más, ebből kifolyólag testre szabott árajánlatot készítek, és küldök a pároknak, ami részletesen tartalmazza a közreműködésem elemeit, valamint a költségeket. Ceremóniamester mellett kell-e esküvőszervező? Tekintve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, azt gondolom, hogy egy jó ceremóniamesternek minimum annyit kell a vendégekkel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyit a háttérmunkával. Bár egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek a rendezvény előtt van több feladata, míg a ceremóniamester magától értetődően különösen az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, én úgy gondolom, hogy minimálisan annyi felelőssége van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből adódóan személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki a nagy napon ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Ilyenformán az esküvőszervező szüntelenül készenlétben van! ceremóniamester mennyibe kerül Zamárdi Amennyiben olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem kizárólag saját magatok, hanem a vendégeitek is sokáig emlékezetes élményként gondolnak vissza, illetve eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor jelentkezzetek bizalommal a +36 30 839 9794 számon, vagy küldjétek el a Zamárdii ceremóniamesterrel kapcsolatos terveiteket a “Kapcsolat” menüpontban elhelyezett kérdőív kitöltésével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.