Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Profi ceremóniamester Badacsonytomaj

Profi ceremóniamester Badacsonytomaj

Badacsonytomaji ceremóniamester feledhetetlenül magával ragadó ünnepléssé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csak a partnereddel, hanem a teljes násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

 

Mitől jó egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem az ügyes ceremóniamester abban tűnik ki, hogy pontosan érzi azt, hogy miképpen tudja megnevettetni a társaságot oly módon, hogy ne váljon sablonossá a lagzi, és ha a szituáció úgy hozza, képes rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes koordinálni és lebonyolítani a bulit, hogy a háttérben tudjon maradni. Ha igény merül fel beszél az ifjú párral, és kézben tartja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt forgatókönyv szerint.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miként tudtok többnyire egymással foglalkozni úgy, hogy a lakodalom lebonyolítási teendőit elkötelezett, vicces, ízléses módon leveszi a vállatokról egy talpraesett fickó.

különbség a vőfély és a ceremóniamester között Badacsonytomaj

A szellemes ceremóniamester nem csak udvarias a násznéppel, hanem segítőkész is, többnyire megérzi, és tudja, hogy minek van ott az ideje, mikor okosabb egy előre eltervezett programponton módosítani, mert nem vevők rá a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a szónoklatokat, hogy ne laposodjanak el a vendégek számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legjobban történjen, és az esküvő végeztével úgy emlékezzetek vissza, hogy ez volt idáig életetek legszebb élménye!

A megfelelő előkészítés érdekében szeretnék veletek találkozni, hogy megismerjelek titeket, és töviről hegyire beavassatok a terveitekbe. Felállítunk egy kitűzött ütemtervet, valamint forgatókönyvet (például: zenék, szülőköszöntő ajándékok, menyasszonytánc és még sorolhatnám…).

A szertartás és a lakodalom lebonyolításán túl sokéves tapasztalatom van a legalkalmasabb szolgáltatók megtalálásában. Számtalan kapcsolatomnak és ismeretségeimnek, illetve különösképpen a tapasztalataimnak köszönhetően igazán jó szívvel tudok javasolni az elvárásaitoknak megfelelően remek esküvői helyszíneket, remek zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, profi fotósokat, és további szolgáltatókat. Ilyen módon hathatós támogatást tudok nyújtani az esküvő szervezésében is, mert a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen túlmenően számos egyéb tevékenységben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy remek ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban testesül meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a mindenki által megszokott rigmusokkal, időnként figyelemfelkeltő módon törekszik feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester inkább a mai igények szerint, trendi módon, sokszor hihetetlen előkészítéssel segíti elő az esküvő akadálytalan előrehaladását, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Láthatatlan, ámde elengedhetetlen lehet, hogy professzionális ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók teendőit: jelzem nekik, hogy mikor hozhatják majd a levest, illetve értesítem a személyzetet, ha plusz terítékre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb zenékre lenne szükség, netalán túl hosszú egy-egy táncos rész, és fásulni látszanak a vendégek.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

 • bármely percben oda tud menni, ahol szükség van rá
 • félig-meddig barátjainak tekinti a házasulandó párt, akik bizalommal támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
 • mindig a tőle telhető maximumot próbálja nyújtani szakmailag és emberi oldalról egyaránt
 • jó hangulatot teremt
 • az esküvő lelkes műsorvezetője
 • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői “védőhálóvá” tud átalakulni
 • odafigyel az ifjú párra, és gondosan előkészül az esküvőre
 • a személyes megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), kívülről tudja az ütemtervet
 • megjelenésében tökéletesen illeszkedik az esküvő stílusához
 • szellemes a humora
 • van benne valami teljesen egyedi, ami miatt hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
 • feltalálja magát nem várt helyzetekben
 • pontosan veszi észre a helyes arányt a tartalmas, valamint a “túlszervezett”, kötelező napirendi pontokkal túlzsúfolt buli között
 • idejében érzékeli a komplikált helyzeteket, és egyszersmind megoldást is kínál
 • nem trükközik rejtett költségekkel, elejétől fogva transzparens módon beszél a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
 • személyesen működik közre a lagzin, és nem valamelyik “kollégáját” küldi
 • az esküvőtök biztos sikerének záloga!

fiatal ceremóniamester esküvőre Badacsonytomaj Miért pont engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek így lennie. Olyan Badacsonytomaji ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, valamennyi igényeteknek megfelel, hiszen nem csak egy szolgáltató lesz a többi közül, hanem a nagy nap befejeztével már a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam jelentős mértékben hozzájárul esküvőtök sikeréhez, mivel a legapróbb részletek sem kerülhetik el a figyelmem, így nagy biztonsággal vezénylem le az esküvőtöket. Állandó kérdés, hogy ki az egyértelműen jó ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az a valóban jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes találkozások után, ugyanis ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől a nagy napotokon.

Ceremóniamester árak

Az esküvő ma már milliós kiadással járó esemény, így egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Véleményem szerint a személyes egyeztetés során világosan ki kell derülnie, hogy milyen tevékenységeket foglal magában a díj. Saját üzletemet is rontom ezzel, de javaslom, hogy egy esküvő miatt nem észszerű dolog eladósodni. Ezen túlmenően a munkadíj kizárólag a kapott szolgáltatás színvonalával együtt mond valamit, tehát nem célszerű az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például táblázatos formában. Nincs két egyforma esküvő, ebből eredően egyénre kiszámolt árajánlatot készítek, és küldök számotokra, ami részletesen felöleli a feladataimat, valamint a költségeket. Ceremóniamester mellett szükséges-e még esküvőszervező is? Tekintve, hogy a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy talpraesett ceremóniamesternek minimum annyit kell a násznéppel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyit a háttérmunkával. Jóllehet egyértelmű, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van több teendője, míg a ceremóniamester vitathatatlanul különösen az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, én azt tartom, hogy minimálisan annyi dolga van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből kifolyólag saját tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri teendőit is elvégzi. Így voltaképpen az esküvőszervező folyamatosan rendelkezésre áll! legjobb ceremóniamester Badacsonytomaj Ha olyan esküvőt szeretnétek, amelyre nem kizárólag ti, hanem a meghívottak is hosszú ideig felejthetetlen élményként gondolnak vissza, és elhatároztátok, hogy az esküvőtök nem pusztán egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy írjátok meg a Badacsonytomaji ceremóniamesterrel kapcsolatos gondolataitokat a “Kapcsolat” pontban található kérdőív kitöltésével, illetve a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.