Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Profi ceremóniamester Balatonboglár

Profi ceremóniamester Balatonboglár

Balatonboglári ceremóniamester maradandóan magával ragadó rendezvénnyé varázsolja az esküvőtöket, amit nem csupán a kedveseddel, hanem a teljes násznéppel együtt fogtok megélni, és élvezitek majd minden egyes pillanatát.

 

Mitől profi egy esküvői ceremóniamester?

Szerintem az ideális ceremóniamester abban tűnik ki, hogy jól tudja, hogyan lehet jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne váljon unalmassá az esküvőtök, és ha a helyzet úgy hozza, hajlandó rugalmasan változtatni az eltervezett dolgokon. Úgy képes menedzselni és lebonyolítani a lagzit, hogy ne ő legyen a középpontban. Folyamatosan beszél a szolgáltatókkal, és vezényli az esküvőtök menetét, az előzetesen véglegesített ”menetrend” mintájára.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy miként tudtok jobbára csak egymásra figyelni úgy, hogy a lakodalom lebonyolítási teendőit megbízható, szellemes, trendi módon leveszi a vállatokról egy tehetséges ember.

ceremóniamester esküvőre Balatonboglár

A szellemes ceremóniamester nem csak gáláns a résztvevőkkel, hanem figyelmes is, többnyire észreveszi, és tisztában van vele, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor okosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert nincsenek ráhangolódva a résztvevők, mennyire kell megmelegíteni egy ételt, hogy az a legzamatosabb legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a beszédeket, hogy azok ne legyenek unalmasak a rokonok és barátok számára.

Megbízatásom célja, hogy minden a legemlékezetesebben történjen, és a lagzi végén elmondhassátok, hogy ez volt mindeddig életetek legmaradandóbb történése!

Mindezek előtt szeretnék megbeszélni veletek egy időpontot, hogy megismerkedhessünk, és bővebben elmondjátok, hogy mit szeretnétek. Felállítunk egy elsődleges ütemtervet, illetve forgatókönyvet (többek között: zenék, ajándékozás, pohárköszöntő és még sorolhatnám…).

A szertartás és a lakodalom lebonyolításán túl sokéves tapasztalatom van a legjobb szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és korábbi munkáimnak, illetve különösképpen a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok ajánlani a kívánságaitoknak megfelelően kitűnő esküvői helyszíneket, önfeledten játszó zenekarokat, interaktív DJ-t, tehetséges fotósokat, és további szolgáltatókat. Ezáltal segédkezni tudok nektek az esküvő megrendezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül sok egyéb feladatban tudok még segíteni az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem akarom itt bő lére ereszteni, amit egy professzionális ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban mutatkozik meg, hogy míg a vőfély díszes ruhába beöltözve, és a mindenki által megszokott rigmusokkal, néha harsányan igyekszik jó hangulatot teremteni, addig a ceremóniamester a modernebb kívánalmak szerint, trendi módon, sok megbízásnál hihetetlen háttérmunkával támogatja a lagzi zökkenőmentességét, gondoskodik a jó hangulatról, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, ámde fontos dolog lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: tudatom velük, ha kell pótolni bármit is a vendégek legnagyobb megelégedésére, illetve jelzem a személyzetnek, ha plusz terítékre van szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl halk a zene, illetve ha lendületesebb számokra lenne szükség, vagy éppen túl hosszú egy-egy táncos rész, és fáradni látszanak a meghívottak.

A tapasztalt ceremóniamester feladatai és ismérvei:

 • minden pillanatban meg tud jelenni, ahol segítenie kell valamit
 • szinte barátjaiként kezeli a házasulandó párt, akik nyugodtan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
 • mindig a tőle telhető maximumot igyekszik produkálni szakmailag és emberileg éppúgy
 • jó hangulatot teremt
 • az esküvő örökmozgó műsorvezetője
 • tapasztalatainak hála ha kell, esküvői “védőhálóvá” tud válni
 • odafigyel az ifjú párra, és alaposan felkészül az eseményre
 • a személyes egyeztetést követően teljes mértékben számítani lehet rá, fejből tudja a menetrendet
 • illik a stílusa az esküvő stílusához
 • intelligens a humora
 • van benne valami plusz, aminek köszönhetően hozzáadott értéket tud képviselni a rendezvényen
 • nem kezd nyugtalankodni nem várt helyzetekben
 • pontosan észleli az egyensúlyt a tartalmas, valamint az agyonszervezett, kötelező napirendi pontokkal túlzsúfolt esküvő között
 • jókor észreveszi a nehéz helyzeteket, és ezzel egyidőben megoldást is ajánl
 • nem dolgozik utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva átlátható módon beszél a ceremóniamesteri munkadíj kapcsán
 • ő jelenik meg a rendezvényen, és nem az egyik “kollégáját” küldi
 • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

fiatal ceremóniamester esküvőre Balatonboglár Miért éppen engem válasszatok? Nem feltétlenül kell ennek mindenféleképpen így történnie. Olyan Balatonboglári ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, valamennyi igényeteknek megfelel, mivel nem csak egy szolgáltató lesz a sok között, hanem a nagy nap befejeztével voltaképpen a barátotokká is válik. A több mint egy évtizedes vendéglátós múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, mivel a legapróbb részletek sem kerülhetik el a figyelmem, így magabiztosan irányítom a nagy napotokat. Gyakran felmerülő téma, hogy ki az egyértelműen kiváló ceremóniamester. Eddigi tapasztalataim alapján az az igazán jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, hiszen ő lesz az, akiben megbíztok, és mentesít benneteket sok-sok teendőtől a nagy napotokon.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő ma már milliós költségekkel járó rendezvény, ezért egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Szerintem a megbeszélés alkalmával világosan tisztázódnia kell, hogy milyen tételeket foglal magában a díj. Magam ellen beszélek, de fogadjátok meg, hogy egy esküvő miatt nem okos dolog a lehetőségeken túlmutató költségekbe bocsátkozni. Ezek mellett a munkadíj csakis a nyújtott szolgáltatás színvonalával együtt mond valamit, tehát semmi értelme az esküvői ceremóniamester árakat egymással összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Minden esküvő más és más, éppen ezért egyénre kiszámolt árajánlatot adok számotokra, ami részletekbe menően magában foglalja a teendőimet, valamint a felmerülő árakat.

Ceremóniamester mellett van szükség külön esküvőszervezőre?

Mivel a ceremóniamester eleve részt vesz a szervezésben, eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy egy profi ceremóniamesternek legkevesebb annyit kell a násznéppel foglalkoznia a nagy napon, mint amennyit a háttérmunkával. Habár az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van több dolga, míg a ceremóniamester értelemszerűen legfőképp az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő sikeréért, én úgy tartom, hogy minimálisan annyi feladata van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester lehet éppen az esküvő szervezője is, aki az esküvőn ceremóniamesteri feladatait is ellátja. Így voltaképpen az esküvőszervező szüntelenül elérhető!

ceremóniamester műsorvezető Balatonboglár

Ha olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amelyre nem csak ti, de a vendégeitek is hosszú ideig örök élményként gondolnak vissza, és feltett szándékotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor várom hívásotokat a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a Balatonboglári ceremóniamesterrel kapcsolatos gondolataitokat a “Kapcsolat” pontban található kérdőív kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.ceremoniamester@gmail.com e-mail címre.