Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Profi ceremóniamester Siófok

Profi ceremóniamester Siófok

Siófoki ceremóniamester feledhetetlenül nagyszerű ünnepléssé varázsolja az esküvőtöket, amit nem pusztán a pároddal, hanem a teljes násznéppel együtt fogtok átélni, és élvezitek majd az elejétől a végéig.

 

Mi miatt a legjobb egy esküvői ceremóniamester?

Véleményem szerint a tehetséges ceremóniamester abban tűnik ki, hogy jól tudja, hogy miképpen tudja jókedvre deríteni az embereket úgy, hogy ne váljon sablonossá a buli, és amennyiben a helyzet úgy kívánja, képes eltérni az előre eltervezett programtól. Úgy tudja koordinálni és szervezni a lagzit, hogy a háttérben tudjon maradni. Amikor szükséges beszél a násznéppel, és magabiztosan irányítja az esküvőtök menetét, az előre megbeszélt forgatókönyv alapján.

Kell egy remek érzék ahhoz, hogy hogyan tud az ifjú pár jobbára csak egymásra figyelni oly módon, hogy a buli szervezési részét elkötelezett, vicces, trendi módon leveszi a vállatokról egy tehetséges fickó.

ceremóniamester ajánló Siófok

A talpraesett ceremóniamester nem egyszerűen lovagias a meghívottakkal, hanem figyelmes is, valamint megérzi, és tudatában van annak, hogy mihez tökéletes a mulatság adott időpontja, mikor tanácsosabb rövidíteni egy-egy táncblokk hosszát, mert nem vevők rá a meghívottak, milyen forrón kell kihozni a vacsoránál a levest, hogy az finom legyen, és mikor kell esetleg megkurtítani a pohárköszöntőket, hogy ne legyenek egysíkúak a vendégek számára.

A profi ceremóniamester szerepe röviden: szórakoztatás és irányítás.

Küldetésem, hogy minden a lehető legtökéletesebben történjen, és a lagzi végén elmondhassátok, hogy ez volt eddigi életetek legszebb élménye!

Mindezek előtt szeretnék kitűzni egy megbeszélést egy arra alkalmas időpontban, hogy megismerjük egymást, és részletesebben meséljetek az elképzeléseitekről. Felállítunk egy kitűzött tervet, valamint forgatókönyvet (többek között: bevonulás, szertartások, menyasszonytánc stb.…).

A szertartás és a buli lebonyolításán kívül sokéves tapasztalatom van a számotokra megfelelő szolgáltatók megtalálásában. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek és ismeretségeimnek, de leginkább a tapasztalataimnak hála igazán jó szívvel tudok javasolni az igényeiteknek megfelelően remek esküvői helyszíneket, fergeteges zenekarokat, minden igényt kielégítő lemezlovast, tehetséges videósokat, és további szolgáltatókat. Ennek köszönhetően segédkezni tudok nektek az esküvő megrendezésében is, hiszen a vendégvárástól a menyecsketánc végéig terjedő saját közreműködésemen kívül rengeteg más teendőben hasznosíthatom a tapasztalataimat az esküvő előkészítésében.

Mi a ceremóniamester és a vőfély közötti különbség?

Nem részletesen kitérve arra a rengeteg feladatra, amit egy kitűnő ceremóniamester vagy vőfély végez, a különbség lényege abban jelenik meg, hogy míg a vőfély feltűnő ruhába beöltözve, és a sokak által megszokott rigmusokkal, néha figyelemfelkeltő módon próbál feldobni a mulatságot, addig a ceremóniamester a jelenkori elvárásoknak megfelelően, ízlésesen felöltözve, esetenként sok-sok háttérmunkával mozdítja elő a lagzi problémamentességét, odafigyel a vidám légkörre, és gondot fordít a vendégek felhőtlen szórakoztatásáról.

Észrevétlen, mégis lényeges lehet, hogy profi ceremóniamesterként támogatom a felszolgálók feladatait: jelzem nekik, hogy mikor hozhatják majd a levest, illetve tájékoztatom a személyzetet, ha plusz terítékre lenne esetleg szükség. Szólok a zenekarnak, ha pl. túl hangos a zene, illetve ha frissebb dalokra lenne szükség, vagy éppen túl hosszú egy-egy táncos rész, és fásulni kezdenek a vendégek.

A jó ceremóniamester feladatai és jellegzetességei:

 • akármelyik percben oda tud menni, ahol segítenie kell valamit
 • majdhogynem barátjainak tekinti az ifjú párt, akik stabilan támaszkodhatnak rá, és okvetlenül bízhatnak benne
 • folyamatosan a tőle telhető maximumot próbálja teljesíteni szakmailag és emberileg is
 • megnyerő stílusú
 • az esküvő lelkes műsorvezetője
 • tapasztalatainak köszönhetően ha kell, esküvői villámhárítóvá tud átalakulni
 • tevékenységének fókuszában a házasulandók állnak, és gondosan előkészül az eseményre
 • a közösen megtartott megbeszélést követően tartja magát az eltervezett dolgokhoz (illetve csak egyeztetve tér el attól szükség esetén), fejből tudja az ütemtervet
 • külsejében remekül passzol az esküvő stílusához
 • intelligens a humora
 • van benne valami plusz, aminek köszönhetően hozzá tud tenni az esküvőhöz
 • nem kezd nyugtalankodni meglepő szituációkban
 • jól veszi észre az egyensúlyt a még szórakoztató, valamint az agyonszervezett, követendő napirendi pontokkal túlzsúfolt esküvő között
 • idejekorán érzékeli a komplikált szituációkat, és ezzel egyidőben megoldást is javasol
 • nem dolgozik utólag felszámított költségekkel, elejétől fogva egyszerű módon nyilatkozik a ceremóniamesteri árak kapcsán
 • személyesen működik közre a rendezvényen, és nem valamelyik munkatársát közvetíti maga helyett
 • az esküvőtök teljes sikerének biztosítéka!

fiatal ceremóniamester esküvőre Siófok Miért pont mellettem tegyétek le a voksotokat? Nem szükséges ennek így lennie. Olyan Siófoki ceremóniamestert válasszatok, aki nektek szimpatikus, valamennyi igényeteknek megfelel, ugyanis nem csupán egy szolgáltató lesz a sok közül, hanem az esküvő befejeztével voltaképpen a barátotokká is fogadjátok egymást. A sok-sok évre visszanyúló vendéglátós múltam jelentős mértékben elősegíti a nagy nap sikerességét, mivel a legapróbb részletek sem maradhatnak figyelmen kívül, és ezáltal nagy biztonsággal irányítom a nagy napotokat. Sokszor megfogalmazott téma, hogy ki az igazán jó ceremóniamester. Meglátásom szerint az a tényleg jó ceremóniamester, akit ti választotok ki a személyes egyeztetés után, ugyanis ő lesz az, akibe a bizalmatokat helyezitek, és megóv titeket sok aggódástól a nagy napotokon.

Ceremóniamester díjak

Az esküvő manapság milliós nagyságrendű rendezvény, ezért egyáltalán nem mellékes, hogy milyen szolgáltatást kaptok cserébe. Eddigi tapasztalataim alapján a személyes egyeztetés során világosan nyilvánvalóvá kell válnia, hogy milyen feladatokat ölel fel a vállalási ár. Saját üzletemet is rontom ezzel, de jótanácsom az, hogy a saját esküvőtök szervezése miatt sem bölcs dolog hitelt felvenni. Mindamellett az ár kizárólag a nyújtott szolgáltatás minőségével együtt mond valamit, ebből kifolyólag nem érdemes az esküvői ceremóniamester árakat önmagukban összehasonlítani például egy Excel táblázatban. Az esküvők nagyon eltérőek, éppen ezért személyre szabott árajánlatot adok nektek, ami részletesen felöleli a közreműködésem elemeit, valamint a költségeket. Ceremóniamester mellé szükséges-e még esküvőszervező is? Tekintve, hogy a ceremóniamester jócskán belefolyik az esküvő megszervezésébe, azt gondolom, hogy egy minőségi ceremóniamesternek minimum annyit kell a vendégekkel foglalkoznia az esküvőn, mint amennyit a háttérmunkával. Noha az eddigiek alapján állíthatom, hogy az esküvőszervezőnek az esküvő előtt van inkább feladata, míg a ceremóniamester értelemszerűen legfőképp az esküvő napján adja tudása legjavát az esküvő tökéletessége érdekében, személyesen azt gondolom, hogy minimálisan annyi teendője van a ceremóniamesternek, mint az esküvőszervezőnek. Ebből következően személyes tapasztalataim alapján a ceremóniamester vállalhatja éppen az esküvőszervezői feladatok ellátását is, plusz a nagy napon ceremóniamesteri szerepének is eleget tesz. Ennek köszönhetően az esküvőszervező egész idő alatt készenlétben van! ceremóniamester jelentése Siófok Amennyiben olyan mulatságot szeretnétek szervezni, amire nem pusztán ti, hanem a vendégeitek is sokáig maradandó élményként gondolnak vissza, illetve eltökélt célotok, hogy az esküvőtök nem csak egy lesz a sok közül, akkor hívjatok bátran a +36 30 839 9794 számon, vagy juttassátok el nekem a Siófoki ceremóniamesterrel kapcsolatos ötleteiteket a “Kapcsolat” menüben lévő kérdőív kitöltésével, vagy közvetlenül a jakusmate.cm@gmail.com e-mail címre.